Information till föräldrar

Liverpool Fotball Club är ansvarig för det idrottsliga innehållet och genomförandet av skolan tillsammans med lokala fotbollsklubbar i hele Europa.

När du har gjort din beställning erhåller du en orderbekräftelse. Spar den så du har en överblick över vad du har beställt. Om du inte får en orderbekräftelse har bokningen inte gått igenom.

Coacher
Alla instruktörer är professionella tränare som är anställda av Liverpool Fotball Club.

Deltagare
Skolan är till för dig som är mellan 6-14 år.

Åldersgrupper
Om en grupp/klass inte visas i rullgardinsmenyn är den klassen redan fulltecknad. Vänligen kontakta post@liverpoolfootballschool.com för att höra om det finns lediga platser.

Det är inte tillåtet och skriva in sig i en klass som inte motsvarar din ålder. När skolan börjar kan det vara så att tränarna flyttar vissa deltagare till andra grupper beroende på deras fotbollskunskaper. Om det är för få deltagare i en grupp förbehåller sig LIFA att slå ihop den gruppen med annan passande grupp.

Träningstider
Vi samlas varje dag kl. 09.30.
Vi tränar varje dag mellan 10.00–15.00

Lunch
Klubben erbjuder lunch – detta betalas tillsammans med anmälningsavgiften vid registreringen.

I priset ingår

 • Professionell träning av tränare från Liverpool
 • LFC Academy utmaningar
 • LFC spelar workshop
 • Medalj till pristagare
 • Examen
 • Utvärdering
 • Fotboll
 • Frukt
 • Möjlighet at vinna en fri fotbollskola i Liverpool
 • Obligatorisk försäkring under utbildningstiden

Visste du att
på varje skola tar man ut en spelare som får åka till LFC Akademien i Liverpool och gå på skola där! Flyg och hotell ingår inte.

E-postadress
En vecka innan skolan börjar kommer information om skolan ut på mail. Det är viktigt att du har angett rätt adress.

Program för alla dagarna
09.30    Registrering, se på tavlan vilken grupp du tillhör och gå direkt till den för uppsamling
10.00    Nu börjar skolan
11.15    Fruktpaus
12.30    Lunch
13.15    Lunchen är slut och vi lär oss fler fotbollsövningar
15.00    Slut på skolan, föräldrar hämtar sina barn

Föräldramöte
Första dagen kl. 09.40 är det information till alla föräldrar om Liverpool Fotbollskola och akademien. Vi går igenom vad som kommer att läras ut de närmaste tre dagarna. Sista dagen ser vi gärna att alla föräldrar kommer ca 14.30 och är med på avslutningen.

Engelska
Alla tränarna är engelsktalande. I varje grupp finns det en svensktalande assistent som hjälper till och översätter.

Grupper
Många undrar om dom kommer i samma grupp som sin kompis – kanske, kanske inte. Grupperna delas upp av tränarna och det är ju jätteskoj och hitta nya kompisar!

Föräldrar
Ni är hjärtligt välkomna och titta på när era barn tränar. Men kom ihåg – det är tränarna från Liverpool som tränar era barn.

Souvenirförsäljning
Du kommer att kunna köpa LFC supporter kläder, direkt från lagret i Liverpool.

Kioskförsäljning
Det kommer att finnas möjlighet att köpa något i kiosken varje dag.

Fotografering
Vid anmälan till skolan godkänner jag att LFC fotograferar och kan komma att använda bilderna i reklam – och marknadsföringsmaterial.

Kom ihåg att ta med

 • Vattenflaska
 • Benskydd
 • Bra skor
 • Regnkläder
 • Extra strumpor

Välkommen till
LIVERPOOL FOTBOLLSKOLA

____________________________________

FRÅGOR OCH SVAR

Varför vi tar betalat i GBP

Vi har fått många frågor varför vi i år tar betalat i GBP. Anledningen till det är att vår kund och samarbetspartner Liverpool FC tar 184 GBP i betalning för skolan. Det innebär att även du som kund betalar i GBP och det är valutakursen som bestämmer.

Vad om en spelare blir sjuk innan fotbollsskolan kan spelaren få ersättning via sin hemförsäkring

Varje spelare får teckna (om det går) egen avbeställningsförsäkring via sin hemförsäkring. Slutsatsen blir att föreningarna har sina försäkringar för sin verksamhet, spelarna är försäkrade via RF, och egen hemförsäkring för avbeställning.

Liverpool International Academy Europe återbetalas (minus avgift 30/30 euro). Avgiften debiteras på grund av onlinebokning) tills anmälningsfristen löper ut. Ingen återbetalning efter detta på grund av stängd registrering, oavsett anledning. Då är det deltagarens / vårdnadshavarens försäkring som gäller vid sjukdom / skada. Anledningen är att vi har beställt allt, bussar och allt som hänger ihop med detta. I händelse av force majure gäller separata regler; I händelse av sådana incidenter måste man förvänta sig att LFC Academy kommer att flyttas eller att kuponger kommer att erbjudas på andra eller senare LFC Academies.

Force Majeure

Säljaren och någon av våra partner är inte ansvariga för väderförhållanden, stängda anläggningar eller andra händelser utanför vår kontroll. Säljaren tar inte ansvar för några fel, utelämnanden, tekniska svårigheter eller naturkatastrofer, krigshandlingar, avbruten vatten eller elförsörjning och liknande händelser utanför vår kontroll

Är jag registrerad?

Du får en bekräftelse från www.deltager.no straxt din anmälan är betald. Då är allt klart.

Om du mot förmodan inte får en bekräftelse per epost och att ditt konto är belastat, tar du kontakt med deltager.no. Detta görs via epost : deltager@dnbnor.no

Kan jag anullera registreringen?

Du kan anullera registreringen till skolan fram till att deadline för registringen går ut. Du kan då debiteras för £30, våra aktuella kostnader. Pengarna sätts in på ditt konto.

Vad om jag blir sjuk?

När anmälningstiden har gått ut är det deltagarens egna försäkring som gäller om man inte kan närvara eller delta i LFC Academy.

Är det möjligt att byta skola?

Om du önskar att byta skola ( från ett tidpunkt till ett annat ) måste du anullera den aktuella registreringen. Vi återbetalar pengarna och du kan registrera dig i önskad klass och önskad skola på nytt. Detta debiteras som en vanlig avreigistrering med £30.

Kommer vi i samma klass?

När två jämngamla deltagare registrerar sig samtidigt är det ganska säkert att de hamnar i samma klass, men tyvärr är det inga garantier för det. För att klasserna ska bli fyllda kanske man måste flytta på några deltagare eller slå ihop klasser. Kom ihåg att det är fotbollen som ska stå i fokus och att det är det sportsliga som räknas mest.

När kommer det information?

Information sänds ut till deltagarna en vecka innan skolan startar. Det är därför viktigt att den epostadress som används vid registrering är korrekt och att den kan läsas med jämna mellanrum. Kom ihåg att om du har registrerat flera så kommer information bara att sändas en gång till varje epostadress.